Anden Aktører

Dit forløb hos anden aktør

Hvis du har modtaget et brev om, at du skal til samtaler hos anden aktør, har du mulighed for at vælge mellem fem forskellige aktører.

Læs her hvad de enkelte aktører står for, og hvad det betyder at være hos en anden aktør. 

Forløb hos anden aktør

Du skal til samtale hos en såkaldt anden aktør, hvis du:

  • har en lang videregående uddannelse
  • er under 30 år
  • har været ledig i 6 uger. 

Du skal være opmærksom på, at din første samtale vil foregå i jobcentret og ikke hos anden aktør. 

Du kommer også til samtale hos anden aktør, hvis du er blevet godkendt til et fleksjob og modtager ledighedsydelse - og har været ledig i længere tid.

HVILKE AKTØRER KAN JEG VÆLGE IMELLEM

Hvis du godkendt til et fleksjob og modtager ledighedsydelse 
Hvis du modtager ledighedsydelse og har været ledig i længere tid, skal du i et forløb hos anden aktør. Du kan vælge mellem disse to aktører:

Hvis du er akademiker, under 30 år og har været ledig i 6 uger

Jobcenter København har valgt at samarbejde med fem forskellige aktører, der alle har solide erfaringer med at arbejde med akademikere, men med hver deres individuelle profil. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du vælger skal varetage dit kontaktforløb.

Du kan orientere dig om hver enkelt aktør og deres tilbud i de fem links herunder. Hvis du fortsat er i tvivl om dit valg, kan du kontakte aktørerne med spørgsmål. Kontaktoplysninger fremgår i hvert link.

 

Nej. Hvis du har modtaget et henvisningsbrev, er det fordi du tilhører en målgruppe, der henvises til anden aktør. Og du kan kun vælge blandt de fem, som jobcentret har indgået aftale med.

Du kan læse mere om din mulighed for at klage i det henvisningsbrev, du har modtaget. 

HVEM SKAL JEG KONTAKTE MED MIT VALG OG EVENTUELLE SPØRGSMÅL

Du skal indenfor svarfristen sende dit valg af aktør til Jobcenter København Arbejdsmarkedscentret, Anden aktør-team: 
amcaa-team@bif.kk.dk

HVAD INDEBÆRER DET AT VÆRE HOS ANDEN AKTØR

At være hos anden aktør betyder, at Jobcenter København overlader det til en af vores samarbejdspartnere at hjælpe dig tilbage i beskæftigelse. Jobcentret har indgået aftale med i alt fem samarbejdspartnere om at fungere som anden aktør, og det er deres job at varetage dit kontaktforløb.

Anden aktør skal blandt andet afholde jobsamtaler, udarbejde jobplaner, og kort sagt fungere som jobcenter for dig, så længe du er henvist til aktøren.

Hvor længe du skal være hos anden aktør kommer an på din situation. Men den præcise henvisningsperiode vil fremgå af det henvisningsbrev, du har modtaget.

Kilde: Københavns Kommune
 

Bekendtgørelse om andre aktører m.fl. - Klik her!