Varme anbefalinger

Anbefaling

Jeg giver her mine største anbefalinger til Kim, der har hjulpet og vejledt mig til at få en Linkedin profil, som jeg er glad for og tilfreds med. Jeg mærkede hurtigt at Kim var meget vidende om Linkedin og de mekanismer som betyder noget. Det overraskede meget positivt at han hurtigt fik en tillidsfuldt atmosfære, som fik betydning for teksternes indhold. Da jeg kørte fra Kim, var jeg ret sikker på at han har hjulpet mig godt videre. Først og fremmest vil jeg gerne takke Kim for indsatsen, og sender uopfordret denne anbefaling til alle i mit netværk. Giv ham et kald hvis du vil profilere dig bedre, det kunne godt betale sig.

Med venlig hilsen

Per

--

Anbefaling

Det virker! Få dage efter jeg havde deltaget i Kims LinkedIn-kursus,blev jeg kontaktet af en headhunter.

M.v.h. Joy 

--

Anbefaling

Kim hjalp mig med at gøre min Linkedin profil skarp ogprofessionel. Jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme i samarbejde med Kim. Jeg er meget begejstret for resultatet ogglad for den dialog vi havde. Jeg fik på de første to dage 3.685 stk. visninger af min profil.

Venlig hilsen

Jan

--

Anbefaling

Hvis du skal have opdateret din LinkedIn profil, så kan jeg anbefaleKim. Han greb opgaven an på en yderst professionel måde. Og varrigtig godt forberedt, da vi mødes for at implementere teksterne.Samtidig var han både inspirerende, saglig og skarp. Og så havdehan en masse gode råd til jobsøgningen.

Vh

Anders

--

Anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af Kim til et Linkedin kursus. Kim har virkelig styr på hvordan LInkein er bygget op samt de muligheder LInkedin giver. Jeg har taget mange gode ting med fra kurset som jeg vil implementere i min profil. Hvis du ønsker at få trimmet din profil ift. at genere kunder eller jobsøgning m.m. kan jeg varmt anbefale du tager et kursus med Kim.

Med venlig hilsen
Bo

--

Anbefaling

Kim har ret stor viden om Linked-in, og han kan formidle til alleuanset baggrund. Vi var 15 deltagere, og jeg skal love for, der blev tastet løs på profilerne og surfet rundt i LI's univers. Kim hjælper hands on på stedet. Og så kan han mere end det, som vi ledige blev meget nysgerrige på.

Venlig hilsen

Sussi

--

Anbefaling

Jeg har fået hjælp af Kim Soelberg Jørgensen til at opdatere og forny min LinkedIn profil i håb om at finde et nyt job. Målet er - at gøre min profil mere attraktiv og nemmere at finde for arbejdsgivere og Rekrutterings-bureauer. 

Kim havde lavet et imponerende forarbejde til et 3 timers telefon-møde, hvor han guidede mig meget professionelt igennem hele profilen. Kim har masser af tålmodighed, tid til snak og er virkelig god til at formidle, og han deler gerne ud af sine erfaringer og giver masser af gode tips og tricks.

Jeg kan virkelig og varmt anbefale Kim Soelberg Jørgensen – som LinkedIn ”profilopbygger” til alle.

Med venlig hilsen
Helle

--

Anbefaling

Jeg har den 4. december 2017 fået hjælp af Kim Soelberg Jørgensen til at opdatere og forny min LinkedIn profil i håb om at finde et nyt job. Målet er - at gøre min profil mere attraktiv og nemmere at finde for arbejdsgivere og Rekrutteringsbureauer. Kim havde lavet et imponerende forarbejde til et 3 timers telefonmøde, hvor han guidede mig meget professionelt igennem hele profilen. Kim har masser af tålmodighed, tid til snak og er virkelig god til at formidle, og han deler gerne ud af sine erfaringer og giver masser af gode tips og tricks. Jeg kan virkelig og varmt anbefale Kim Soelberg Jørgensen – som LinkedIn ”profilopbygger” til alle.

Med venlig hilsen Helle 

--

Anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Kim Soelberg Jørgensen's LinkedIn kursus - det giver mulighed for at lave en rigtig god profil.

Venlig hilsen

Løkke  

--

Anbefaling

Kim har en stor viden om emnet og et stort engagement. Og ikke mindst er han villig til at dele ud af sin viden og dele sine overhead slides med os, så vi kunne koncentrere os om at lytte og prøve LinkedIn på egen bærbare computer.

Kim  

--

Anbefaling

The LinkeIn course has made a difference in how I use and understand LinkedIn. I thought I knew most of it before but after I realized that there was I lot more to learn. Kim has morals and the right attitude to genuinely help.

Thanks Javan  

--

Anbefaling

Jeg deltog i Kim Soelberg Jørgensens LinkedIn kursus. Det var meget givende, selv om jeg troede, jeg vidste meget om LinkedIn. Helt utroligt hvad Kim kunne nå rundt om på 3 timer.

Hilsen

Bent  

--

Anbefaling

"Kims LinkedIn kursus var velforberedt og gennemgangen var velstruktureret med en professionel og praktisk vinkel.
Det foregik i en rolig velafbalanceret atmosfære og alle kunne få individuelle råd i de indlagte pauser. Kurset varierer mellem gennemgang fra tavlen og øvelser på egen LinkedIn profil.

Jeg tog fra kurset beriget med nye viden jeg ikke tidligere havde hørt om samt meget inspireret.
Jeg kan anbefale kurset til både ledere og til private der ikke er bange for at lære nyt."

 

Med venlig hilsen

Morten  

--

Anbefaling

"Jeg har deltaget i Kim Solberg Jørgensens 3 timers lange LinkedIn kursus og kan varmt anbefale kurset, som har givet mig et grundigt indblik i, hvordan man bruger LinkedIn.
Det var et godt kursus, som jeg har fået et stort udbytte ud af. Kurset lærer dig en masse om, hvordan man bruger LinkedIn, men begrænser sig ikke til udelukkende at omhandle de basale funktioner så som opbygningen af ens profil; man får også tips og tricks til, hvordan man eksempelvis gør sin profil synlig for de rigtige mennesker.
Som underviser er Kim dygtig til at møde dig, der hvor du er, ligesom han skaber et rart og behageligt læringsmiljø, hvor man hurtigt føler sig godt tilpas.

Christel  

--

Anbefaling

5. august 2014

Jeg er jobsøgende og har hele tiden stor fokus på bl.a. min LinkedIn-profil. På 3-timerskurset ”Bliv synlig på LinkedIn – få en god LinkedIn profil og bliv fundet af arbejdsgiverne!” har jeg fået stor hjælp og gode tips til forbedring af min profil, så den er blevet mere søgbar og relevant for fremtidige arbejdsgivere. Samtidigt har jeg fået syn for de mange, gode muligheder, LinkedIn rummer.

Kim giver en grundig og inspirerende gennemgang af LinkedIns mange muligheder. Kan varmt anbefales!

Med venlig hilsen

Gitte  

--

Anbefaling

I would like to recommend Kim's great LinkedIn training course,which helped me in creating a better and more efficient LinkedInpage. Kim delivered an insightful and pertinent class, for which Iam grateful.

Best regards

Ewa

--

Anbefaling

Jeg kan klart anbefale Kim Soelberg. Jeg har deltaget i Kim'sLinkedIn-kursus, som jeg har haft rigtigt stort udbytte og resultataf. Tak for hjælpen!.. :-)

Mvh Lisette

Anbefaling

De bedste anbefalinger til Kim. Har modtaget 1-1 Linkedinprofilopdatering og blev mødt af velforberedt ogimødekommende vært. Fik en god indsigt i Linkedin, superopdatering af min profil og lidt tips og tricks med hjem. Tak for det.Alt det bedste

Hilsen John

--

Anbefaling

Har af Kim, modtaget 1-1 LinkedIn profilopdatering og fuldkommen gennemgang af hele mit cv og resultater. Rådgivning, vejledning og gennemgang i brugen af LinkedIn samt af alle funktionerne tilknyttet hertil, gør at man føler sig godt klædt på og får en fin forståelse af, hvorledes man på den mest optimale måde kan bruge profilen fremadrettet. Jeg vil hermed give Kim de bedste anbefalinger.

Vh

Manuela

--

Anbefaling

Jeg var så heldig at deltage på et Linked in kursus, hvor Kim med faglig dygtighed og nærvær førte mig igennem Linked in's ukendte og uvisse stier. Nu kan jeg meget bedre se den brede motorvej. Hvis du er lige så usikker på Linked in's funktioner, som jeg var - så bare afsted med dig på et af Kims kurser - det er mere end godt givet ud!

VH

Annette

--

Anbefaling

Min umiddelbare skeptisk blev i den grad gjort til skamme efter mit online møde med Kim Soelberg. Kan og vil til hver en tid anbefale at man som ledig eller "bare" for, at komme godt fra start af med at bruge LinkedIn anbefale Kim. det var en fornøjelse, det var konstruktivt og positivt at se og høre, hvad Kim´s forberedelser havde af effekt. Min profil er på 4 dage blevet set og læst af over 1800 LinkedIn Profiler - Fantastisk. Tak for et godt og fedt samarbejde Kim.

Vh

Marianne

--

Anbefaling

Kim er knivskarp. Jeg anbefaler Kim til undervisning og rådgivningom LinkedIn og karriere!! Venlig hilsen Lars Bo Metal A-kasse

--

Anbefaling

Fik hjælp af Kim til at opdatere min Linkedin profil. Kim er megetprofessionel og ved hvad der skal til for. at få en profil til at fremståseriøs og professionel. Brugte den tid der skulle til for at gøre denfærdig. Kan varmt anbefale ham 🙂

Venlig hilsen

Ella

--

Anbefaling

Jeg tilmeldte mig linkedin for lang tid, men jeg har ikke været særlig aktivt. Efter kurset er jeg blevet aktivt. Dvs., at kurset har opmuntret mig til at komme i gang, og prøve noget nyt.

Igen tusind tak kim for alt

Awatif  

--

Anbefaling

Jeg kan kun anbefale alle at få en god LinkedIn Profil og Kim er en af de gode til undervisning, han har tålmodighed og forståelse.

Tove  

--

Anbefaling

Kim Soelbergs kursus er virkelig godt. Du kommer langt på 3 timer - du får virkeligt noget med hjem. Du er nu i stand til at arbejde med din egen profil og måske hjælpe andre.

Lene 

--

Anbefaling

Et kursus ingen bør gå glip af, hvis man vil noget seriøst med sin LinkedIn profil. Troværdig, engageret og behagelig underviser. Kan absolut anbefales...

Brit  

--

Anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Kim´s LinkedIn kursus. Inspirerende, hyggeligt og lærerigt.

Hilsen

Vivian  

--

Anbefaling

Som nyledig og uerfaren bruger af de sociale netværk som LinkedIn, til at komme videre til nyt job, har jeg søgt hjælp hos venner og bekendte, til en god opdatering af min LinkedIn profil, der var ganske uinteressant. Og noget er da også blevet bedrer end tidligere, men hvad er det lige, der adskiller en god og søgbar profil, fra en der bare aldrig bliver set eller fundet? Heldigvis havde nogen af mine forbindelser fundet netværksgruppen Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes (på LinkedIn), som varmt kan anbefales, at blive medlem af. Og glæden bliv ikke mindre af, at der via denne gruppe, var mulighed for at deltage på et kursus i optimering af min LinkedIn profil. Et kursus hvor alle fiffene blev linet op og gennemgået, vendt og drejet, diskuteret og afprøvet. Så hvis du ligesom jeg, gerne vil have de gode fifs fra starten, så meld dig på dette kursus og får dig en god profil. Tiden du bruger på en mindre god profil, er den samme som en rigtig god profil, det er alt andet lettere at lave tingene rigtigt fra starten.

Med venlig hilsen

Birgit  

--

Anbefaling

"Efter at have deltaget i Kim`s LinkedIN-kursus, har jeg fået et helt andet syn på de muligheder - som dette netværk rummer. En god og inspirerende gennemgang, har givet input til at få min egen profil optimeret på en mere professionel, og indbydende måde. Jeg kan varmt anbefale andre, at deltage på et sådan kursus".

Med venlig hilsen,

Johnny  

--

Anbefaling af LinkedIn kursus

Som aktiv jobsøgende har jeg især fokus på at min LinkedIn profil er så opdateret som muligt. Jeg har derfor sparret med flere herom ligesom jeg har deltaget på forskellige kurser. Som led i min jobsøgning har jeg fokus på, at min LinkedIn profil er både søgbar og relevant for evt. fremtidige arbejdsgivere og de headhuntere der screener profilerne.

Derfor blev jeg opmærksom på kurset: ”Bliv synlig på LinkedIn – få en god LinkedIn profil og bliv fundet af arbejdsgiverne!” som jeg havde fornøjelsen af at deltage på juli 2014. Kurset afholdes af Kim Soelberg Jørgensen der i kraft af hans fokus på netværk har opnået en indsigt i hvordan LinkedIn bruges som redskab til at netværke.

Kurset gav mig således en anden vinkel på hvordan LinkedIn profilen kan opdateres, sådan at den er nemmere at finde, herunder hvad det er væsentligt at være opmærksom på. Derudover gav kurset en gennemgang af LinkedIns mange muligheder, herunder især deltagelse og anvendelse af eks. grupper på LinkedIn. Gennemgangen var forberedt, men der var i høj grad mulighed for at præge denne ud fra hvad man som deltager efterspurgte.

Jeg varmt anbefale andre at deltage på kurset for at blive endnu synligere på LinkedIn, samt at få en endnu mere opdateret på profil.

Venlig hilsen

Rasmus  

--

Anbefaling

I dag 7. september 2017 var jeg på LinkedIn kursus, hos Kim Soelberg Jørgensen, fra Socialeer Group og Nyboss.dk. Udover at lærte mig en masse om LinkedIns funktionaliteter, lærte jeg også hvordan man underviser, samt hvor man kan gøre sin eller virksomhedens profil mere attraktiv for andre og at linke up til en. Kim er meget pædagogisk tempoet er godt, og han skøjter ikke hen over tingene. Alle kursisternes behov og spørgsmål bliver der taget højde for. Vi kom igennem alt hvad der findes på en LinkedIn profil, bl.a. hvordan man arbejder med keywords, hvordan man bygger tekster op og hvordan man bruger LinkedIn til at foretage søgninger. Jeg kan varmt anbefale Kim Soelberg Jørgensen, som LinkedIn underviser til alle.

De bedste anbefalinger her fra Hafaz

--

Anbefaling

Jeg kan klart anbefale Kim Soelberg. Jeg har deltaget i Kim's1-1LinkedIn-kursus, som jeg har fået rigtig stort udbytte af. Tak forhjælpen.

Venligst Hanne

--

Anbefaling

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig og jeg er meget tilfreds med din vejledning, undervisning og det resultat der komud af det. Mange tak og ja jeg kan varmt anbefale dig til andre.

Mhh Løkke K