Jobbers 3-2017 - Start 18.09.17

Kære arbejdsgiver, Headhunter eller HR-konsulent

Vi har arbejdet med Jobbers konceptet i ca. 4 år, og har en succesrate på 69% med at få vore deltagere i arbejde i løbet af vores 13 ugers forløb. 

Du er velkommen til at kontakte og rekruttere blandt alle nedenstående direkte, og det er 100% gratis.

Har du brug for at høre mere om en eller flere kandidater anonymt, så kontakt os på 2670 2570, hvis du skulle have spørgsmål, som du gerne vil have afklaret.

Britta Fahlén, Økonomichef

+45 4091 8990

brittafahlen@gmail.com

linkedin.com/in/brittafahlen

Økonomichef med mange års erfaring - altid fokus på ressource- og procesoptimering samt erfaring med ledelsesrapportering herunder budgettering og budgetopfølgning. Mange års erfaring som sparringspartner for ledelsen.

Helle Kyril Jensen, Markedsføring

+45 3051 8828

hellekyriljensen@gmail.com

linkedin.com/in/hellekyriljensen

Styrker salget af produkter og ydelser, online/offline markedsføring; planlægge og eksekvere event; udvikle og vedligeholde websites; projektlede fra a-z.

Område: Holbæk, Roskilde, Ringsted, Sorø, Slagelse, Kalundborg - gerne en lille eller mellemstor virksomhed.

Bjarne David Wiwe, Kvalitetsingeniør

+45 2990 4695 

bdwiwe@gmail.com

linkedin.com/in/bdwiwe

Civilingeniør, maskinretning. 7 års erfaring med kvalitetsrelaterede opgaver fra maskin- og olieindustrien. Ønsker at specialisere mig yderligere inden for kvalitetsområdet. Fokus på værdiskabende kvalitetsværktøjer og ledelsessystemer. Særlig interesse for medicobranchen og andre brancher, hvor man vægter de kvalitetsrelaterede opgaver højt.

Peter S. Walmod, Ph.d, cand. scient. i biologi

+45 2614 6036

pswalmod@hotmail.com

linkedin.com/in/p-s-walmod

https://www.researchgate.net/profile/Peter_Walmod

Ph.d, cand. scient. i biologi fra Københavns Universitet.

Jeg har erfaring med naturvidenskabelig og præklinisk sundhedsvidenskabelig forskning, mundtlig og skriftlig formidling, supervision, undervisning og administration.

Jeg søger arbejde i medicinalindustrien eksempelvis inden for Medical Writing, Regulatory Affairs, QA/QC eller som Clinical Research Associate. Jeg er rolig, fleksibel, robust og nem at arbejde sammen med. 

Søren Black, Kommunikation og kundeservice

+45 2986 9142

black440@hotmail.com

linkedin.com/in/sorenblack

Journalist og kommunikationsmedarbejder med fem års erfaring fra avisverden og kommunikationsbranchen. Stærk kommunikator med speciale i web-indhold til hjemmesider og sociale medier samt erfaren bruger af de mest anvendte CMS systemer på markedet.

Søger primært job inden for kommunikation og kundeservice.

Jakob Bang Tørnkvist, Geolog med speciale inden for endogene processer og geokemi

+45 2887 2051

drejepind@me.com

Geolog med speciale inden for endogene processer og geokemi. Jeg søger arbejde inden for geologi (grundvand, geofysik), uorganisk kemi (evt. cement) og fysik. Gerne med et praktisk (felt o.e. laboratorie) element. Jeg er praktisk anlagt og ikke bange for at lære nye ting.

Sine Hebsgaard Pedersen, Koordinering, administration og vejledning

+45 2620 2759

sinehebsgaard@gmail.com

linkedin.com/in/sine-hebsgaard-pedersen

Jeg er professionsbachelor i offentlig administration og har supplerende kursus i bogføring. Jeg drømmer særligt om at arbejde med koordinering, administration og vejledning, hvilket er områder jeg har erfaring med fra tidligere ansættelser. Jeg er initiativrig og arbejder effektivt og struktureret. Samarbejde vægtes højt, og jeg er gavmild med humor og smil, selv på lange dage med højt tempo.

Betina Kupfer, SAP-specialist inden for Supply Chain management

+45 5350 4850

betinakupfer@gmail.com 

linkedin.com/in/betina-kupfer

SAP-specialist inden for Supply Chain management. Erfaring med procesoptimering, fejlsøgning, Change og Problem management, samt implementering. Min spidskompetence er at bygge bro mellem forretningen og IT. Jeg favner både forretningsmæssige aspekter, som bruger og leverandørdialog samt oversætte funktionelle forretningskrav til tekniske løsninger. Jeg deltager i projekter, hvor jeg analyserer, tester, laver kravspecifikationer og drifter løsninger. Jeg er ITIL Foundation certificeret og bruger det aktivt til styre processer.

Binh Pham, Jurist

+45 2252 4726
 
 
 
Jurist med erfaringsbaggrund i krydsfeltet mellem erhvervsliv, politik og administration, tilbyder:
Erfaring i compliance og indsigt i persondataret.
Analytisk ledelsesbetjening med fokus på sparring
Effektiv processtyring med fokus på strategi/handling
Klar kommunikation på dansk/engelsk i skrift og tale.
 
Jeg ønsker at afsøge mit potentiale i en dynamisk virksomhedskontekst, hvor jeg bidrager med jura, ledelsesbetjening, kommunikation og processtyring.

José L. Sacedo, Salg og marketing

+45 2621 9855

joseluissacedo@gmail.com

linkedin.com/in/josé-sacedo

Merkonom med erfaring i salg og projektledelse. Ledelsesændring, Salg og markedsføring intern og international (eksport), team ledelse og både forretnings strategi og differentieret salg udvikling. Optimering af ressourcer og Lean Basic. 

Morten Jensen, Key Account Manager

Er kommet i job

Skal du være med i succes’en?

I gennemsnit er 69% af deltagerne kommet i arbejde i løbet af vores 13 ugers forløb.

Fortjener du ikke at få bedre muligheder for at komme i arbejde?

Du får selv indflydelse på udviklingen, du har dit eget bord mens du er hos os, du får inspiration via sparring og vidensdag. Møde dagene er mandag, tirsdag og onsdag mellem kl. 10-14. Du bliver markedsført i et stort netværk og meget andet.

Læs mere påwww.jobbers.xyz

Drømmer du om at blive iværksætter, kan du afprøve dine ideer af samtidig. Du får i så fald sparring fra erfarne forretningsfolk.

Træf beslutningen om at gøre noget ekstra for DIG.